Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. júna 2020, 19:29
Čas čítania 0:38
Adam Novosad

Najskôr ho zrámovalo auto, potom mu skoro vodič prešiel cez hlavu. Brutálnu nehodu z Ukrajiny delili od tragédie centimetre

NEWS UKRAJINA
Uložiť Uložené

U našich východných susedov sa odohrala takmer tragická nehoda.

Fráza o tom, že sa niekto druhýkrát narodil, naozaj nabrala váhu pri nehode z ukrajinského mesta Kamenskoje v Dnepropetrovskej oblasti, informovali TV Noviny.

Na bezpečnostnej kamere sa podarilo zachytiť celý priebeh incidentu, pri ktorom nielenže muža na skútri zrazilo auto prichádzajúce zo strany, ale po náraze bol muž odhodený do protismeru, kde mu takmer auto prešlo cez hlavu. Od tragédie ho tak delili len centimetre.

Situácia vznikla tak, že vodič skútra plánoval cez križovatku prejsť rovno, avšak zakrylo ho biele auto čakajúce na jeho ľavej strane.

Medzitým sa po hlavnej ceste práve z ľavej strany prirútil vodič staršieho bordového auta, ktorý si skúter všimol na poslednú chvíľu a aj keď sa mu pokúsil vyhnúť skrútením volantu doľava, nabral ho na kapotu a odhodil na cestu.

Odporúčané
Kanye West vydal dlho očakávané Foam Runners. Za gumené crocsy si pýta sumu, z ktorej sa ti zatočí hlava Kanye West vydal dlho očakávané Foam Runners. Za gumené crocsy si pýta sumu, z ktorej sa ti zatočí hlava 27. júna 2020, 17:10

Našťastie, vodič skútra neutrpel žiadne vážnejšie zranenia. Po náraze sa chvíľu spamätával na vozovke a neodpustil si ani gesto smerujúce k vodičovi bordového auta, ale z miesta nehody napokon odkráčal po vlastných.

Domov
Zdieľať
Diskusia