Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. júna 2020, 7:41
Čas čítania 0:29
Adrián Lukáč

Apple Watch pľujú kvapôčky cez reproduktory, aby sa zbavili vody. Spomalené video ukazuje, čo sa deje po vypnutí Water Locku

Apple Watch pľujú kvapôčky cez reproduktory, aby sa zbavili vody. Spomalené video ukazuje, čo sa deje po vypnutí Water Locku
Zdroj: YouTube/The Slow Mo Guys
TECH APPLE
Uložiť Uložené

Desať rýchlych pípnutí vytlačí vodu z otvorov pre reproduktory.

Aby boli Apple Watch vodotesné, musia mať telo čo najviac uzavreté. Najväčšími otvormi sú reproduktory a práve tadiaľ sa do hodiniek môže dostať voda. Technologický gigant z Kalifornie však tento problém vyriešil naozaj pozoruhodne.

Apple Watch majú funkciu Water Lock, ktorá sa využíva najmä pri plávaní alebo iných vodných aktivitách. Slúži na uzamknutie displeja, aby sa predišlo nechcenej interakcii pri dotyku s vodou. Po dokončení aktivity a vypnutí tejto funkcie zaznie 10 rýchlych pípnutí. Vďaka ním malé membrány vo vnútri reproduktorov vytlačia prebytočnú vodu von.

Domov
Zdieľať
Diskusia