Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. júna 2020, 21:20
Čas čítania 5:19
Matej Krajčovič

Takto bude vyzerať tvoj iPhone, keď si nainštaluješ iOS 14. Apple okopírovalo widgety aj ďalšie funkcie z Androidov

TECH APPLE
Uložiť Uložené

iOS 14 príde s novými iPhonmi v septembri. Zmeny ale čakajú aj iPady, hodinky Apple Watch a počítače Mac.

Kým v septembri Apple už tradične predstavuje nové iPhony, jún patrí jeho vývojárskej konferencii WWDC a softvérovým novinkám. Inak povedané – tomu, na čom ich smartfóny, počítače, hodinky a všetko ďalšie beží. 

Odporúčané
iPhone SE zabil všetky lacnejšie Androidy. Ide o najlepšiu kúpu do 500 eur aj napriek niekoľkým kompromisom iPhone SE zabil všetky lacnejšie Androidy. Ide o najlepšiu kúpu do 500 eur aj napriek niekoľkým kompromisom 3. mája 2020, 8:25

WWDC 2020 sa tentokrát koná výhradne online. Apple muselo kvôli koronavírusovej pandémii o pár týždňov odložiť a nakoniec vysielať iba naživo cez internet aj úvodný keynote, ktorý stretnutiu šikovných IT-čkárov vždy predchádza. . 

iOS 14

Vďaka nemu už vieme, že sa výrazne zmení napríklad operačný systém iOS v iPhonoch, najmä po stránke grafiky. Medzi ikony na základnej obrazovke však pribudnú aj Widgety, ktoré majitelia Androidov používajú od nepamäti.. 

Apple ich doteraz ponúkalo iba na jednej obrazovke úplne vľavo na tvojom iPhone, no teraz ich budeš môcť umiesniť prakticky kdekoľvek.

Apple ukázal, ako bude vyzerať tvoj iPhone, keď naň nainštaluješ nový iOS 14. Z Androidu okopíroval widgety aj ďalšie funkcie
Zdroj: Apple.com

 Systém tiež bude automaticky zoskupovať ikony aplikácií podľa ich kategórie, čo má nahradiť nekonečné skrolovanie po niekoľkých plochách. 

Domov
Zdieľať
Diskusia