Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. júna 2020, 17:21
Čas čítania 0:39
Viktor Kniš

6ix9ine prekonal vlastný rekord v počte pozretí na YouTube za 24 hodín pre rapovú skladbu. Pomohla mu polonahá Nicki Minaj

HUDBA 6IX9INE
Uložiť Uložené

Tekashi vydal ďalší hit, ktorým prekonal svoj nedávny rekord v počte pozretí za prvý deň. Kraľuje zatiaľ len rebríčku v rapovom žánri.

Tekashiho najnovšia skladba Trollz zaznamenala za prvých 24 hodín viac ako 46 miliónov pozretí na YouTube.

Vďaka tomu sa dúhovému raperovi podarilo prekonať jeho nedávny rekord v tejto disciplíne a zároveň sa zapísať do tabuľky views v rámci rapového žánru na prvé miesto. Pomohla mu k tomu aj prítomnosť Nicki Minaj, ktorá navštívila dom, v ktorom aktuálne dokončuje 6ix9ine svoj výkon trestu so sledovacím náramkom na nohe. 

Podľa Chartdata zaznamenal na predošlej skladbe GOOBA za prvý deň Tekashi približne 43 miliónov, trojmiliónový náskok tak potvrdzuje, že jeho sláva má po prepustení z federálnej väznice len stúpajúcu tendenciu. Pred Tekashim si rekord držal Eminem na disstracku Killshot pre Machine Gun Kellyho.

Domov
Zdieľať
Diskusia