Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. júna 2020, 7:45
Čas čítania 0:55
Viktor Kniš

Maroš Kramár šteklil maskérku na zadku, ostatní účinkujúci sa na tom zabávali. TV JOJ asi odvysielala sexuálne obťažovanie

NEWS TV JOJ
Uložiť Uložené

Televízia JOJ odvysielala v záverečných titulkoch veľmi nevhodný moment.

Televízia JOJ v pondelok odvysielala novú časť zábavnej šou Inkognito. V záverečných titulkoch sa objavil aj záber z prípravy natáčania, kde je vidieť, ako herec Maroš Kramár šteklí maskérku prstom na zadku počas toho, ako ona vykonáva svoju prácu. 

Mnohí v tom vidia sexuálne obťažovanie na pracovisku: „Tv JOJ príde tak v pohode, že Maroš Kramár sexuálne obťažuje maskérku pri práci, že to ešte dajú do tituliek a veselo odvysielajú. Samozrejme, ostatní účinkujúci sa veselo smejú. Aby sme si náhodou nemysleli, že sme tu ohľadom práv žien nejako pokročili. Grc na kvadrát,“ napísala na Facebooku Katarína Danová – obeť sexuálneho obťažovania v tábore Chachaland. 

Odporúčané
Ivan Tásler si v rannej relácii na JOJke nedal pozor na jazyk: Čo vám j***? Načo som sem chodil? Ivan Tásler si v rannej relácii na JOJke nedal pozor na jazyk: Čo vám j***? Načo som sem chodil? 8. júna 2020, 16:43

Postreh Danovej zdieľala aj novinárka Denníka SME Zuzana Kovačič Hanzelová, ktorá rovnako dlhodobo bojuje za rovnoprávnosť žien: „V ktorom vesmíre je normálne sa takto správať prosím vás? Maroš Kramár už zaregistroval, že nie sú 90. roky? Čo si to dovoľuje? A keď to niekto strihal, vysielal, režíroval, schvaľoval, to sa tam z tých desiatok ľudí nenašiel jediný jeden, čo by povedal - ľudia ste normálni?“ pýta sa Hanzelová. 

Diskutujúci sa pod jej statusom zhodujú, že v Inkognito je podobných nemiestnych „vtipov“ a narážok, ktoré znevažujú ženy a ich postavenie v spoločnosti. 

„Na nakrúcaní relácie Inkognito vždy panovala dobrá nálada a po mnohých rokoch výroby tohto formátu medzi tvorcami a štábom vznikli kamarátske vzťahy. V Inkognite sa ženám naozaj neubližuje. Za zostrih po skončení relácie sa televízia ospravedlňuje,“ uviedla v stanovisku Katarína Gajdošíková, ktorá zastrešuje PR relácie Inkognito. 

Domov
Zdieľať
Diskusia