Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
15. mája 2020, 19:43
Čas čítania 0:45
Matej Krajčovič

Film Mad Max 5 bude, zameria sa na život Imperátorky Furiosa. Herečku však treba výrazne omladiť

FILMY A SERIÁLY MAD MAX
Uložiť Uložené

Všetko potvrdil režisér George Miller, filmovanie však ešte zďaleka nezačalo.

Film Mad Max: Fury Road s Tomom Hardym v hlavnej  úlohe sa stal v roku 2015 veľkým hitom. Po filmoch Mad Max (1978), Mad Max 2 (1981) a Mad Max Beyond Thunderdome (1985), v ktorých ešte žiaril Mel Gibson, išlo už o štvrtú časť veľkej série režiséra George Millera

Ten teraz podľa webu Entertainment Weekly potvrdil, že naplno pokračujú aj prípravy na film Mad Max 5.

Odporúčané
Mad Max spĺňa a poľahky prekračuje všetky vaše očakávania v revolučnom ponímaní akcie (Recenzia) Mad Max spĺňa a poľahky prekračuje všetky vaše očakávania v revolučnom ponímaní akcie (Recenzia) 15. mája 2015, 16:59

Dej by sa mal tentokrát zamerať na osud Imperátorky Furiosa s vyholenou hlavou a kovovou rukou, no postavu tentokrát určite nestvárni Charlize Theronová

Film Mad Max 5 bude, zameria sa vraj na život Imperátora Furiosu. Herečku však treba výrazne omladiť
Zdroj: Warner Bros. Pictures

Novinka má byť totiž zasaedná o niekoľko rokov pred Fury Road a keďže má Juhoafričanka už po štyridsiatke, bude ju potrebné nahradiť približne o polovicu mladšou herečkou, aby všetko na plátne dávalo zmysel. 

Theronová teoreticky nejakú šancu mala, režisér George Miller totiž uvidol, že zvažoval využitie počítačovej animácie CGI pre jej „omladenie“, no táto alternatívna nakoniec neprešla. 

Film Mad Max 5 bude, zameria sa vraj na život Imperátora Furiosu. Herečku však treba výrazne omladiť
Zdroj: TASR/AP

Nakrúcanie pokračovania sa ešte nezačalo, Miller totiž aktuálne pracuje na filme Three Thousand Years of Longing (Tritisíc rokov túžby) a dokončovaniu jeho starších projektov nepomáha ani aktuálna pandémia nového koronavírusu. 

„Ak to dokončíme, a dúfajme, že sa všetko okolo pandémie ukľudní, uvidíme, čo nám svet dovolí robiť s Furiosou,“ vyjadril sa režisér. 

Domov
Zdieľať
Diskusia