Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. mája 2020 o 17:18
Čas čítania 0:54
Viktor Kniš

Minister zdravotníctva Krajčí: Duch Svätý na nás mocne zostúpil, z úst mi začala vychádzať chvála

NEWS MAREK KRAJČÍ
Uložiť Uložené

Minister zdravotníctva v minulosti verejne rozprával o svojich zážitkoch s Duchom Svätým, video sa teraz dostalo na internet.

Slovenským internetom aktuálne koluje video súčasného ministra zdravotníctva, kde ešte pred nástupom do výkonu funkcie šéfa rezortu rozpráva o svojom duchovnom zážitku z minulosti. 

„Modlili sme sa za jedného konkrétneho brata, ktorý tam bol a zistili sme, že mal dočinenia niečo s okultizmom alebo jógou, cítil sa poviazaný, keď sme sa začali modliť za naplnenie Duchom Svätým, tak my sme sa začali modliť za neho, nech ho Boh uvoľní, nech ho oslobodí. Ten brat kľačal a zrazu prišla situácia, to bol možno vánok alebo čo, on zrazu padol do zadu a vykríkol: Chalani, ja som slobodný. Keď sa to stalo, tak tam prišiel Duch Svätý,“ vysvetľuje Marek Krajčí na videu svoj zážitok. 

Odporúčané
Od „blackoutu“ sme upustili, hovorí minister zdravotníctva Marek Krajčí Od „blackoutu“ sme upustili, hovorí minister zdravotníctva Marek Krajčí 14. apríla 2020 o 19:20

Ďalej opisuje, akým spôsobom situáciu fyzicky pociťoval na vlastnom tele. O zážitku píše aj na stránke slovozivota.sk„Bolo to, ako keby sa do mňa vliala rieka, a z úst mi začala vychádzať chvála, rozprával som zvláštnym novým jazykom. Zažili sme Letnice, podobne ako aj prví nasledovníci Ježiša Krista,“ hovorí Krajčí.

Dodáva, že po tomto zážitku plný odvahy začal Krajči svedčiť o Ježišovi – na gymnáziu vo svojej triede spolužiakom, ale aj vonku na uliciach.

Marek Krajčí bol poslancom Národnej rady za hnutie OĽANO – NOVA od roku 2015. Zároveň bol aj členom Výboru NR SR pre zdravotníctvo a overovateľom Výboru NR SR na preskúmavanie rozhodnutí NBÚ. Teraz je patrí ako minister zdravotníctva k prvým, čo bojujú proti koronavírusu na Slovensku. 

Domov
Zdieľať
Diskusia