Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. apríla 2020, 9:13
Čas čítania 0:39
Daniel Mikolášik

Kylie Jenner si kúpila novú majestátnu vilu za 33 milónov eur. V rezidencii je 7 spální, 14 kúpeľní či osobná strážnica

OSOBNOSTI KYLIE JENNER
Uložiť Uložené

V rezidencii sa dokonca nachádza vonkajšie premietacie plátno, kuchyňa ako pre michelinských šéfkuchárov, domáce kino, bary, herne, posilňovňa či veľké športové ihrisko.

Jedna z najúspešnejších podnikateliek a influenceriek Kylie Jenner si v týchto dňoch kúpila novú rezidenciu. Nachádza sa v lukratívnej štvrti Holmby Hills v Los Angeles a influencerka za ňu zaplatila 36,5 milióna dolárov, čo je v prepočte približne 33,5 milióna eur.

Odporúčané
Kylie Jenner je oficiálne najmladšou miliardárkou sveta Kylie Jenner je oficiálne najmladšou miliardárkou sveta 5. marca 2019, 19:55

Pre najmladšiu miliardárku na svete to však nebol žiaden problém. Na takúto vilu si totiž zarobí pár príspevkami na Instagrame. Ako informuje portál TMZ, dom má rozlohu 1 426 metrov štvorcových, veľký bazén, luxusný nábytok a doplnky.  Pôsobí skôr ako rekreačný komplex alebo kúpele.

Domov
Zdieľať
Diskusia