Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. apríla 2020, 11:47
Čas čítania 0:54
Viktor Kniš

Juice WRLD vedel, že sa môže predávkovať a zomrieť, rapuje o tom na posmrtnej novinke. Drogami riešil depresie veľké ako planéta

HUDBA
Uložiť Uložené

Mladý talent prišiel o život už pred pár mesiacmi, teraz jeho blízki vydávajú prvú spomienku v podobe skladby Righteous.

Ešte v decembri nás navždy opustil mladý americký interpret Juice WRLD, ktorý aj napriek nízkemu veku zaznamenával obrovské úspechy. Plnil titulky prestížnych magazínov a za jeho schopnosti hovorí aj skutočnosť, že je jediný reprezentant novej vlny, s ktorým spolupracoval Eminem. Príčinou smrti mladého talentu bolo podľa všetkého predávkovanie drogami, ktoré patrili medzi ústredné témy v jeho textoch. 

Dokazuje to aj prvá vydaná posmrtná novinka s názvom Righteous, ktorá dostáva aj videoklip zostrihaný zo vzácnych záberov Juice WRLDa počas jeho kariéry. Máme možnosť vidieť, ako trávi čas na stagei aj mimo neho s populárnymi kolegami, ale aj súkromné zábery z domu a zo štúdia. Raper po sebe zanechal pravdepodobne viac hudby, ktorá by sa mohla postupne dostať na verejnosť práve vďaka jeho najbližším. 

Domov
Zdieľať
Diskusia