Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. apríla 2020, 17:09
Čas čítania 0:27
Dominik Vetrák

Disney Plus má už viac ako 50 miliónov predplatiteľov. Štart služby na Slovensku je stále v nedohľadne

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Disney má so svojou streamovacou platformou veľký úspech.

Streamingová služba Disney+ funguje ešte len 5 mesiacov, no za ten čas dokázala získať neuveriteľných 50 miliónov predplatiteľov. Mimo USA je pritom k dispozícii len v niektorých krajinách. Jeden z vedúcich riaditeľov Disney potvrdil, že tento rok ju budú rozširovať smerom na západ až do Japonska, no nebude to naraz a niektoré krajiny budú musieť vydržať až do budúceho roka. Disney+ momentálne okrem USA funguje len v týchto krajinách: Veľká Británia, Írsko, Francúzsko, Nemecko, Taliansko, Španielsko, Rakúsko, Švajčiarsko a India.

Práve v Indii má Disney+ už 8 miliónov predplatiteľov, pričom ju tam spustili len pred týždňom Pre porovnanie, Netflix začal v roku 2007 a doteraz nazbieral len 160 miliónov predplatiteľov. Tieto čísla vzhľadom na súčasnú situáciu okolo koronavírusu a domácej izolácie nepochybne porastú.

Anketa:
Budeš si službu predplácať, keď príde na Slovensko?
Áno
Nie
Áno
89 %
656 Hlasov
Nie
11 %
80 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia