Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. apríla 2020, 14:30
Čas čítania 0:45
Richard Balog

Štýlový apartmán na 60. poschodí s výhľadom na Manhattan alebo jedno z najkrajších bývaní v New Yorku

Štýlový apartmán na 60. poschodí s výhľadom na Manhattan alebo jedno z najkrajších bývaní v New Yorku
Zdroj: Stephen Kent Johnson / OTTO
KULTÚRA
Uložiť Uložené

Patríme medzi veľkých fanúšikov domácej architektúry a dizajnu, avšak obdobnú krásu by si na území Slovenskej a Českej republiky hľadal len márne.

Mesto New York patrí medzi vysnívané cestovateľské destinácie mnohých ľudí, dlhodobý život v metropole východného pobrežia si však dokáže predstaviť už len málokto. Dnes si ale ukážeme nehnuteľnosť, do ktorej sa ihneď zamiluješ a ak by existovala možnosť presťahovania, predpokladáme, že zbalený by si bol za pár minút. 

Odporúčané
Kyjev odkrýva apartmán pre mladý pár, ktorému dominujú šikovné riešenia, otvorenosť priestorov a farebné akcenty   Kyjev odkrýva apartmán pre mladý pár, ktorému dominujú šikovné riešenia, otvorenosť priestorov a farebné akcenty 27. marca 2020, 12:30

Len pred približne rokom bola sprístupnená ultra-moderná novostavba „One Manhattan Square“, ktorá sa rozprestiera v časti zvanej Lower East Side. Výšková budova s 80. poschodiami poskytuje najvyšší možný komfort bývania a navyše s nezameniteľným výhľadom na panorámu viacerých dominánt mesta. 

Domov
Zdieľať
Diskusia