Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. marca 2020, 22:29
Čas čítania 0:42
Tímea Krauszová

Donald Trump takmer kondoloval rodine Toma Hanksa, on aj jeho manželka sú však nažive

NEWS DONALD TRUMP USA
Uložiť Uložené

Jeho zamestnanci ho stopli skôr, ako vypublikoval tvít.

Americký prezident Donald Trump takmer uverejnil príspevok na Twitteri, v ktorom želá úprimnú sústrasť rodine Toma Hanksa a jeho manželky Rity Wilsonovej. Našťastie ho včas zastavili jeho zamestnanci. (COS)

Len ich prepustili z nemocnice, nič sa im nestalo

Hanks aj s manželkou boli donedávna v nemocnici v Austrálii, diagnostikovali im Covid-19. Prepustili ich do domácej opatery, naďalej sa liečia a ostávajú v karanténe. Slovíčko prepustili (discharged) si však Trump zle vyložil a myslel si, že slávna dvojica zomrela na koronavírus.

Už mal rozpísaný príspevok na Twitter, keď ho zastavili jeho zamestnanci. Veríme, že to bola len nepozornosť pri čítaní.

Aby toho však nebolo málo, pri včerajšej tlačovej konferencii jedného z prítomných novinárov nazval „otrasným reportérom.“ Jediné, čím sa previnil je, že sa prezidenta opýtal, čo by odkázal Američanom, ktorí majú pre koronavírus strach.

Tom Hanks pridal update o zdravotnom stave aj na Instagram. Horúčky nemajú, no ešte nie sú úplne fit.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Tom Hanks (@tomhanks) on

Domov
Zdieľať
Diskusia