Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. marca 2020, 16:48
Čas čítania 5:00
Dominik Vetrák

Od týchto 10 skvelých seriálov na Netflixe sa nepohneš od rána do večera

FILMY A SERIÁLY NAJLEPŠIE SERIÁLY NETFLIX NETFLIX SERIÁLY
Uložiť Uložené

Prinášame výber ďalších 10 seriálov na Netflixe, ktoré ti skrátia karanténu.

Za posledné 2 týždne sme ti v 4 článkoch (tu, tu, tu a tu) odporučili viac ako 40 seriálov. Dnes sa k výberom pre Netflix a HBO pridá ďalšia desiatka seriálov na Netflixe. Ide o menej známe a populárne počiny, ktoré by si obzvlášť na Slovensku a v Česku zaslúžili viac pozornosti a divákov. Samozrejme, niektoré z nich si už možno videl. Veríme však, že ti článok dá pár tipov na kvalitnú zábavu.

1. Elite

Príbeh sa odohráva na súkromnej elitnej škole, na ktorú sa vďaka štipendiu dostane trojica nových študentov . Ústredným dejom je vyšetrovanie vraždy len 16-ročnej Mariny, ale nechýba množstvo klasických intríg medzi bohatými a chudobnými. Ľudia sa zaľúbia, rozchádzajú, spávajú spolu, hľadajú si priateľov a snažia sa zapadnúť. Elite sa v troch sériách dotýka aj vážnych tém, ako rozvod rodičov alebo snaha vymaniť sa spod ich kontroly. Najmä, keď vlastnia doslova všetko.

Fanúšikov seriálu La Casa de Papel (Money Heist) potešia známe tváre: María Pedraza (stvárnila postavu Alison Parker), Jaime Lorente (Denver) či Miguel Herrán (Río). Výnimočný výkon však podala Ester Expósito v úlohe ľadovej kráľovnej Carly.

2. Toy Boy

Bývalého striptéra Huga (Jesús Mosquera) po siedmich rokoch vo väzení podmienečne prepustia. Odsúdili ho za vraždu boháča, ktorého manželka s ním mala aféru, prípad sa však pre nezrovnalosti v dokumentoch opäť otvára. Jeho obhajobu si do rúk vezme mladá ambiciózna právnička Triana (María Pedraza).

Odporúčané
Čo pozerať cez víkend? Oscarový Oppenheimer, Sydney Sweeney v poriadne netradičnej úlohe a sexy zvádzanie Jennifer Lawrence Čo pozerať cez víkend? Oscarový Oppenheimer, Sydney Sweeney v poriadne netradičnej úlohe a sexy zvádzanie Jennifer Lawrence 23. marca 2024, 9:00

Hugov prípad uzavreli podozrivo rýchlo a keď sa doň Triana oprie, odhalí viac než len jedno sfušované súdne pojednávanie. V seriáli nechýba ani niekoľko tanečných vystúpení striptérov. Príťažliví muži, krásne a mocné ženy, intrigy a jedna nevyriešená vražda, všetko zasadené do nádherných krajov južného Španielska. Španieli dokazujú, že robiť seriály jednoducho vedia.

3. Pandemic: How to Prevent an Outbreak

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 81783 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Ako seriál Pandemic zachytáva snahu predísť pandemickému vírusu
  • Čím ťa upútajú animáky Dragon Prince a Big Mouth
  • Prečo považuje The Good Place za výnimočný seriál
  • Aké skutočné udalosti zachytávajú seriáli When They See Us a Unbelievable
  • Prečo by si si mal pozrieť Dead To Me a The End of the F***ing World
Domov
Zdieľať
Diskusia