Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. marca 2020, 6:55
Čas čítania 0:50
Dominik Vetrák

Black Widow čaká v kinách nemožná úloha. Taskmaster vo finálnom traileri ovláda desiatky Black Widow a ide Avengerke po krku

FILMY A SERIÁLY BLACK WIDOW
Uložiť Uložené

Prvá marvelovka z 5. Fázy Marvel Cinematic Universe sa do kín dostane 30. apríla. Sleduj finálny trailer.

Marvel Studios vydalo finálny trailer pre očakávanú komiksovku Black Widow. V nej sa Natasha Romanoff (Scarlett Johansson) vydá späť ku svojím koreňom. Dobehla ju totiž minulosť a projekt Red Room, v ktorom sa trénovali dievčatá s potenciálom stať sa špeciálnymi agentkami (Black Widow). Okrem nepriateľov sa ale Natasha znova stretne so svojimi milovanými, ktorí sú pre ňu druhou rodinou. 

Finálny trailer ukazuje množstvo doteraz nevidených záberov, blockbusterovú akciu a pár scén s hlavným záporákom Taskmasterom. Taskmaster je žoldnier a v komiksoch patrí k najlepším bojovníkom najmä vďaka super rýchlym reflexom. Táto schopnosť mu umožňuje zapamätať si a dokonale napodobniť pohyby svojich protivníkov, pričom ich dokáže aj predvídať.

Domov
Zdieľať
Diskusia