Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. marca 2020, 2:36
Čas čítania 0:31
Tina Hamarova

Verila som, že manžel ukáže, že nie je šašo, povedala manželka Igora Matoviča v prvom povolebnom rozhovore pre TV Markíza

NEWS IGOR MATOVIČ
Uložiť Uložené

Pavlína Matovičová poprosila manžela aspoň o jeden spoločný víkend v mesiaci.

Manželka pravdepodobne budúceho slovenského premiéra Igora Matoviča Pavlína dala televízii Markíza prvý rozhovor. Poďakovala všetkým voličom a vyjadrila manželovi podporu.

„Je to radosť, ale aj veľký rešpekt a vďaka ľuďom, že chcú mať lepšie Slovensko. Ja som pevne verila, že manžel bude mať možnosť ukázať, že nie je šašo, ale že dokáže presvedčiť Slovensko,“ vyhlásila Pavlína Matovičová. Pri rozhovore s redaktorom TV Markíza ju sprevádzala aj dcéra. 

Pani Matovičová vyjadrila manželovi podporu aj pri spájaní sa s ostatnými stranami. „Pevne verím, že spraví obnovu, že modernizuje politiku, že sa dajú dohromady aj s ostatnými stranami, ale potrebuje pomoc od ľudí.“


Verila som, že manžel ukáže, že nie je šašo! Vraví manželka Igora Matoviča
Zdroj: TASR

V prípade, že by sa Igor Matovič naozaj stal premiérom, má s rodinou dohodnuté určité podmienky, kedy bude doma. „Ja som si iba jedno poprosila, aby mal pre nás aspoň jeden voľný víkend do mesiaca." 

Domov
Zdieľať
Diskusia