Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
1. marca 2020, 2:22
Čas čítania 0:38
Viktor Kniš

Andrej Danko pôjde do puče, Fico trhať parkety. Toto sú najlepšie meme obrázky reagujúce na voľby

NEWS ANDREJ DANKO ROBERT FICO
Uložiť Uložené

Vyberáme niekoľko najlepších vtipných obrázkov, ktorými ľud reaguje na doterajšie výsledky z exit pollov.

Priebežné výsledky zo štatistického úradu a taktiež prieskumy exit pollov ukazujú, že by parlamentné voľby mohla vyhrať strana OĽaNO Igora Matoviča a vládu by mu mohli pomôcť zostaviť ďalšie opozičné demokratické strany.

Na aktuálne najsledovanejšiu udalosť na Slovensku reaguje aj verejnosť ľudovou tvorivosťou. Vyberáme niekoľko najlepších meme obrázkov, ktoré reflektujú náladu v krajine tesne pred tým, ako sa dozvieme definitívne výsledky. 

Priebeh volebnej noci sledujeme NAŽIVO v tomto článku.

Odporúčané
Sledovali sme Parlamentné voľby 2020: Matovič vylúčil spoluprácu so Smerom, PS/Spolu sa asi do parlamentu nedostane Sledovali sme Parlamentné voľby 2020: Matovič vylúčil spoluprácu so Smerom, PS/Spolu sa asi do parlamentu nedostane 29. februára 2020, 22:00

Z výsledkov exit pollov vyplýva, že strana SNS Andreja Danka by sa nemala dostať do parlamentu a okrem toho možno neprekročí ani 3 % hranicu, ktorá je pre kandidujúce strany podmienkou, aby dostali finančný príspevok od štátu. Exit polly zároveň naznačujú, že strana Roberta Fica nevyhrá voľby, prvenstvo by malo patriť Igorovi Matovičovi. 

Predseda SNS Andrej Danko poďakoval voličom SNS a povedal, že bude rešpektovať výsledky volieb. Voličom OĽaNO, ktoré by podľa odhadov malo voľby vyhrať, odkázal, že dúfa, že im hnutie zlepší kvalitu života. Reportérovi Denníka N povedal Andrej Danko, že je chrapúň.

 

 


 

Domov
Zdieľať
Diskusia