Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. marca 2020, 0:15
Čas čítania 0:37
Viktor Kniš

Andrej Danko zaútočil na médiá. Novinárovi povedal, že je chrapúň (video)

NEWS ANDREJ DANKO
Uložiť Uložené

Predseda SNS vystúpil pred novinármi.

Andrej Danko po zverejnení exit pollov hodnotil výsledky, ktoré naznačujú, že sa Slovenská národná strana do parlamentu nedostane –exit poll Focusu predpovedá SNS 2,4 %, Median 3,0 %.„Tieto voľby vnímam tak, že boli viac dôležité emócie ako program. Verím, že sa ľudia rýchlo vrátia k tomu, že budú od politikov chcieť riešenia svojich problémov,“ povedal Danko.

Predseda SNS Andrej Danko poďakoval voličom SNS a povedal, že bude rešpektovať výsledky volieb. Pri otázkach, kde urobila strana chybu, keď zrejme vypadla z parlamentu, zaútočil na médiá. Zopakoval, že bude stranícky snem. Voličom OĽaNO, ktoré by podľa odhadov malo voľby vyhrať, odkázal, že dúfa, že im hnutie zlepší kvalitu života. Reportérovi Denníka N povedal Andrej Danko, že je chrapúň. 

Priebeh volebnej noci sledujeme NAŽIVO v tomto článku.

Odporúčané
Sledovali sme Parlamentné voľby 2020: Matovič vylúčil spoluprácu so Smerom, PS/Spolu sa asi do parlamentu nedostane Sledovali sme Parlamentné voľby 2020: Matovič vylúčil spoluprácu so Smerom, PS/Spolu sa asi do parlamentu nedostane 29. februára 2020, 22:00

Andrej Danko skonštatoval, že vo výsledku volieb vníma aj chyby, ktoré každá strana urobí v komunikácii. „Mám však za to, že to boli aj médiá, ktoré išli ďaleko za hranicu toho, čo by médiá robiť mali," podotkol.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia