Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. februára 2020, 17:47
Čas čítania 0:43
Dominik Vetrák

Pozri si behom týždňa všetky diely Rýchlo a zbesilo a získaj takmer 1 000 dolárov. Honda hľadá divákov, ktorí milujú autá a filmy

FILMY A SERIÁLY HONDA RÝCHLO A ZBESILO
Uložiť Uložené

Predajca Hondy dáva fanúšikom série veľmi lákavú ponuku.

Predajca Yonkers Honda vyzýva fanúšikov série Rýchlo a zbesilo (Fast & Furious), aby si pred premiérou deviatej časti pozreli všetky filmy v sérii. Ak tak urobíš v spolupráci s nimi, môžeš si pritom slušne zarobiť. Chcú od teba, aby si si v priebehu týždňa pozrel všetkých 9 filmov série (osem z hlavnej plus spin-off Hobbs and Shaw). Popritom by si musel zdieľať svoje pocity zo sledovania a jednotlivých filmov na sociálnych sieťach. 

Odporúčané
Han z Tokyo Drift ožil! Ako je možné, že v traileri pre Rýchlo a zbesilo 9 zase driftuje? Han z Tokyo Drift ožil! Ako je možné, že v traileri pre Rýchlo a zbesilo 9 zase driftuje? 1. februára 2020, 16:52


Ak si ťa spoločnosť vyberie, získaš 900 dolárov, zásobu energetických nápojov, fyzické kópie všetkých dielov zo série a k tomu ešte 50 dolárov na vstupenky pre premiéru Fast 9 (Rýchlo a zbesilo 9). Prihlásiť sa môžeš na tejto stránke. Zo všetkých záujemcov si potom vyberú niekoľko, medzi ktorými budú hľadať toho pravého. Ten bude odpovedať na rôzne otázky o záľube v autách a čo pre neho jazdenie znamená. Nemalo by pritom ísť o žiadne faktografické otázky. 

Domov
Zdieľať
Diskusia