Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. februára 2020, 16:52
Čas čítania 0:39
Dominik Vetrák

Han z Tokyo Drift ožil! Ako je možné, že v traileri pre Rýchlo a zbesilo 9 zase driftuje?

FILMY A SERIÁLY RÝCHLO A ZBESILO 9
Uložiť Uložené

Rýchlo a zbesilo 9 oživí milovanú postavu.

Justin Lin a štáb dokázali nemožné. Zabránili úniku akýchkoľvek informácií o návrate Hana na scénu. Na konci včerajšieho traileru pre Rýchlo a zbesilo sa totiž obľúbená postava z Tokyo Drift a Rýchlo a zbesilo 4 prekvapivo vrátila.

Han to podľa všetkého len zinscenoval tak, aby mu už Yakuza nešla po krku. Vo svete Rýchlo a zbesilo nie je predstieranie smrti žiadny problém, máme tu predsa „lietajúce autá“ a iné bizarnosti. 

Odporúčané
Prvý trailer pre Rýchlo a zbesilo 9: Lietajúce autá na magnetoch, raketové pohony či hrdinovia so silou Supermana Prvý trailer pre Rýchlo a zbesilo 9: Lietajúce autá na magnetoch, raketové pohony či hrdinovia so silou Supermana 1. februára 2020, 8:13

Otázne je, či niekto o Hanovom prežití niečo zistí alebo sám Han kontaktuje Doma a jeho skupinu v snahe pomôcť im. Ostáva dúfať, že ho nezabijú druhýkrát, pretože to by už fanúšikovia slušne frflali. Tvorcovia deviatky (oficiálne nazvanej F9) sľubovali spravodlivosť pre Hana, málokto však čakal, že takýmto spôsobom.

Značne to ale mení situáciu so Shawom Deckardom. Ten tak Hana nezabil a na krku má razom menej. Oficiálne môže byť dobrákom a súčasťou Domovho tímu. Môžeme sa tak tešiť na jeho driftovanie, prípadnú účasť Seana z Tokyo Drift a nakoniec možno aj celej „rodiny“ pokope. 

Han z Tokyo Drift ožil! Ako je možné, že v traileri pre Rýchlo a zbesilo 9 zase driftuje?
Domov
Zdieľať
Diskusia