Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. februára 2020, 8:13
Čas čítania 1:10
Dominik Vetrák

Prvý trailer pre Rýchlo a zbesilo 9: Lietajúce autá na magnetoch, raketové pohony či hrdinovia so silou Supermana

FILMY A SERIÁLY RÝCHLO A ZBESILO 9
Uložiť Uložené

Fast 9 dorazí do kín už túto jar.

Po dlhom čakaní sa konečne môžeme pozrieť na prvý trailer pre Rýchlo a zbesilo 9. Ak niekto čakal, že sa tvorcovia budú krotiť, bol na veľkom omyle. Toto bude ešte väčšia superhrdinská jazda než spin-off Hobbs & Shaw. Nechceme nič prezrádzať – to, čo sa deje v traileri nižšie, treba vidieť na vlastné oči. Čerešničkou na torte je návrat Hana, ktorý pôvodne zomrel v Tokyo Drifte.

Rýchlo a zbesilo by malo svoju hlavnú sériu ukončiť 10. dielom, ktorý dorazí budúci rok. Aspoň taká je teória, hoci Universal a producent Vin Diesel si môžu zmyslieť, že tých peňazí ešte dosť nebolo. Ďalšie dva diely bude režírovať Justin Lin, ktorý už natočil Fast 3, 4, 5 a 6. V podstate stál za prerodom série k tomu, čo diváci po celom svete tak milujú. 

Je jasné, že nás znovu čaká to, čo sme videli aj v s posledných dieloch. Netreba sa však báť, že dorazí nejaký superhrdina, ako tomu bolo v spin-offe Hobbs & Shaw (aj keď, je tu predsa len John Cena...). Akcia bude šialená, motory poriadne hlučné, Diesel bude napínať svoje krídla na chrbte a černosi budú hláškovať. 

Cameo vo filme si strihne aj Cardi B a pravdepodobne aj nejaká ďalšia celebrita. Okrem Cenu uvidíme aj všetkých hercov z osmičky, teda okrem Johnsona a Stathama. Jednak mali svoj vlastný spin-off a jednak boli v bande veľmi veľké nezhody a chalani si to zrejme do dnešného dňa nevyrozprávali. Podľa všetkého sa ale v desiatom diele objavia už úplne všetci. 

Odporúčané
Recenzia: Rýchlo a zbesilo 9 Recenzia: Rýchlo a zbesilo 9 17. júna 2021, 16:30

Záporákom deviatky bude stále Charlize Theron a jej Cipher (teraz už s novým účesom). Vracia sa aj Jordana Brewster ako Mia, čo by mohlo znamenať návrat Briana. Nováčikom bude aj Michael Rooker (Yondu zo Strážcov Galaxie), no a špekulovalo sa aj o Lucasovi Blackovi (Sean z Tokyo Drift). Rýchlo a zbesilo 9 dorazí do kín 21. mája 2020. 

Domov
Zdieľať
Diskusia