Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. februára 2020, 10:18
Čas čítania 0:40
Viktor Kniš

Ďalší slovenský raper dissuje Molocha za klip pre extrémistov: Predviedol mentálnu stoku, všetci vedeli, že je xenofób a primitív

HUDBA
Uložiť Uložené

Slovenskí raperi hromadne kritizujú Molocha, ktorý za peniaze spravil skladbu pre extrémistickú stranu ĽSNS.

Necelý mesiac pred parlamentnými voľbami vydal Moloch Vlavo skladbu, ktorú si u neho za peniaze objednala extrémistická strana ĽSNS. Raper z Petržalky v texte kritizuje demokratické opozičné strany a nabáda voličov, aby volili konkrétny subjekt a dokonca aj konkrétneho poslanca. 

Moloch sa dočkal obrovskej kritiky od verejnosti, skladba má skoro dvojnásobne viac negatívnych reakcií ako pozitívnych a postupne sa vyjadrujú aj jeho kolegovia z branže. Rap bol vždy o slobode a tolerancii a propagovanie extrémizmu je v priamom rozpore s každým „pravidlom,“ ktoré tento žáner  zastáva. 

Odporúčané
Zelené vlajky a uniformy, preč s tým. Raperi kritizujú extrémizmus a poukazujú na jeho nebezpečenstvo, ktoré predstavuje aj Moloch Zelené vlajky a uniformy, preč s tým. Raperi kritizujú extrémizmus a poukazujú na jeho nebezpečenstvo, ktoré predstavuje aj Moloch 5. februára 2020, 16:46
Domov
Zdieľať
Diskusia