Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. januára 2020, 18:00
Čas čítania 4:25
Viktor Kniš

Pornoherec Rosenberg: Mal som 10-tisíc žien, fetiš je v poriadku, ak ho ľudia nerobia pre peniaze (To najlepšie z Refresheru)

REFRESHER
Uložiť Uložené

Okrem rozhovorov sme nahliadli do starších zaujímavých príbehov, ktoré sa týkajú aj Slovenska a spracovali niekoľko životných príbehov.

Celý svet v súčasnosti upiera zrak na krajiny, v ktorých už ohlásili nakazených novým typom údajne nebezpečného vírusu. Podľa najnovších informácií je koronavirus už aj v Európe, my sme v tejto súvislosti oslovili Daniela, ktorý strávil posledné dni v uzavretom meste Wu Chan v Číne. 

Okrem toho sme počas posledných siedmych dní zmapovali niekoľko životných príbehov, či už formou rozhovoru alebo veľkých profilov. Dozvieš sa čosi viac o slovenskom stand-upe od jedného z najpovolanejších a taktiež si povieme, kto je Kočnerov dobrý kamarát Dobroslav Trnka, a prečo má zásluhu na katastrofickej situácii ak ide o dôveru v prokuratúru na Slovensku.

Domov
Zdieľať
Diskusia