Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
23. januára 2020, 11:47
Čas čítania 0:50
Peter Hlavička

Slipknot vystúpi prvýkrát na Slovensku

Slipknot vystúpi prvýkrát na Slovensku
Zdroj: @slipknot/Instagram
HUDBA SLIPKNOT
Uložiť Uložené

Americká nu-metalová legenda v Bratislave oslávi svoje 25. výročie pôsobenia na hudobnej scéne.

Svoj najnovší a v poradí už šiesty štúdiový album We Are Not Your Kind publikovala skupina Slipknot v auguste minulého roka a aktuálne sa nachádza na turné po Veľkej Británii a Európe. Jeho prvá časť, ktorá sa začne zajtra 24. januára v Birminghame a skončí o mesiac neskôr v Helsinkách, určite prinútila nie jedného z domácich fanúšikov rozmýšlať nad kúpou vstupenky, najmä na ich koncert do blízkej Viedne 14. februára.

Dnes však kapela publikovala zoznam miest, v ktorých sa budú od marca do augusta konať koncerty z druhej časti ich turné a medzi metropoly ako Tokio alebo Berlín sa dostala aj Bratislava.

Odporúčané
Povrávalo sa, že to možno ani nie sú ľudia. 20 zaujímavostí o Slipknot, ktoré si (možno) nevedel Povrávalo sa, že to možno ani nie sú ľudia. 20 zaujímavostí o Slipknot, ktoré si (možno) nevedel 11. mája 2019, 12:26

Zloženie kapely prešlo najmä v posledných rokoch viacerými zmenami, no pôvodná trojica (Shawn Crahan, Mick Thomson a Craig Jones), ktorá v roku 1995 začala nahrávať album Mate. Feed. Kill. Repeat tento rok oslavuje 25. výročie pôsobenia na hudobnej scéne. Do Bratislavy, presnejšie na Zimný Štadión Ondreja Nepelu, príde Slipknot už 29. júla 2020.

Vstupenky na koncert budú dostupné od piatka, 24. januára od 10:00 na stránke www.vivien.sk a v sieti Ticketportal. 

Slipknot vystúpi po prvýkrát na Slovensku a to už tento rok

Je to skvelý pocit ísť opäť na také rozsiahle turné po Európe a Británii. Bez ohľadu na to, koľkokrát sem prídeme, vždy cítime, že to nie je dosť, a ani nehráme vo VŠETKÝCH mestách, v ktorých chceme. No jedna vec je istá: publikum je VŽDY jedným z najlepších na svete - povedal frontman skupiny, Corey Taylor. 

Domov
Zdieľať
Diskusia