Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. januára 2020, 11:49
Čas čítania 3:14
Richard Balog

Plagiát Air Max 720 od Gucci, ale aj podarené siluety s myšlienkou. Aké tenisky ponúkli najznámejšie týždne módy?

Plagiát Air Max 720 od Gucci, ale aj podarené siluety s myšlienkou. Aké tenisky ponúkli najznámejšie týždne módy?
Zdroj: Instagram / @refreshermarket
MÓDA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Prehliadky ku kolekciám na obdobie jeseň/zima 2020 nepriniesli len zaujímavé kúsky oblečenia, ale taktiež množstvo tenisiek hodných pozornosti.

Prvú sériu tohtoročných týždňov módy máme za sebou a okrem množstva podarených kolekcií sme mohli vidieť taktiež zaujímavé páry tenisiek.  Poprední dizajnéri dobre vedia, že práve obuv sa predáva azda najlepšie, a preto ich návrhom venujú patričný čas, respektíve úsilie. 

Pre sezónu jeseň/zima 2020 tak na prehliadkových mólach v Londýne, Miláne a Paríži vytiahli z klobúka viacero potenciálnych tromfov. Už teraz môžeme pokojne povedať, že minimálne o kúsky z dielne návrhárky Chitose Abe (Sacai) alebo nové siluety s monogoramom LV bude eminentný záujem.

O miesto na výslní sa bude usilovať aj francúzsky módny dom Lanvin s teniskami, aké boli v našich končinách populárne v prvej dekáde 21. storočia. Viac o týchto a ďalších novinkách sa už dočítaš nižšie. 

Odporúčané
Stroje na peniaze alebo módne domy, ktoré ovládajú odevný priemysel    Stroje na peniaze alebo módne domy, ktoré ovládajú odevný priemysel 19. januára 2020, 19:30

Sacai x Nike Pegasus Vaporfly SP

Tenisky, ktoré sme spomenuli už v úvodnom texte a podľa nášho úsudku pôjde o jeden z najvyhľadávanejších kúskov tohto roku. Voľné pokračovanie kolaborácie medzi japonskou odevnou ikonou a Nike v sebe kĺbi prvky bežeckých modelov s dvojitou podrážkou rovnako ako v prípade LD Waffle Racer z predchádajúcej kolekcie, o ktoré je stále mimoriadne vysoký záujem. 

Domov
Zdieľať
Diskusia