Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. januára 2020, 20:33
Čas čítania 1:13
Viktor Kniš

Aj keď si veľmi bohatý, môžu sa ti stať hrozné veci, tvrdí ASAP Rocky. V rozhovore porozprával o väzení aj zosnulom manažérovi

HUDBA ASAP ROCKY
Uložiť Uložené

Populárny raper v rozsiahlom rozhovore prezradil, ako sa s odstupom času pozerá na uväznenie vo Švédsku a odhalil aj čosi viac o svojom vydavateľstve a úplných začiatkoch.

V minulosti bolo skôr veľkou vzácnosťou, keď ASAP Rocky prišiel na rozsiahly rozhovor, v ktorom by otvorene porozprával o svojej minulosti, trápeniach a zaspomínal na úplné začiatky. V posledných mesiacoch sa viacerým reportérom podarilo vyspovedať ho, aj napriek tomu je stále veľa toho, o čom ešte toľko nerozprával. 

Odporúčané
ASAP Rocky dizajnuje oblečenie pre trestancov švédskeho väzenia, v ktorom ho mesiac držali. V Štokholme odohrá koncert zadarmo ASAP Rocky dizajnuje oblečenie pre trestancov švédskeho väzenia, v ktorom ho mesiac držali. V Štokholme odohrá koncert zadarmo 21. novembra 2019, 11:15

„Myslím si, že to, čo sa stalo, bolo skutočné nešťastie. Bol som v nesprávny čas na nesprávnom mieste. Rozprával som sa o tom s Meek Millom a aj ďalšími ľuďmi a všetci sa zhodovali, že aj keď máš veľa peňazí, môžu sa ti stať aj naozaj nepríjemné veci,“ skonštatoval pokorne pre Kerwina Frosta

Odkazoval tak na leto 2019, keď strávil mesiac vo švédskom väzení. Ocitol sa totiž v podmienkach, na ktoré raper užívajúci si luxus, nebol zvyknutý. Za mreže sa dostal po konflikte s dvoma mužmi, ktorí jeho tím obťažovali tak dlho, kým raperovi nepraskli nervy a jedného z nich zhodil na zem.

Flacko v rozhovore zaspomínal aj na časy, keď sa jeho zoskupenie ASAP Mob dostalo na začiatku uplynulej dekády do povedomia. Okolo roku 2011 sa vďaka dnes už zosnulému Yamsovi spoznal s producentom menom SpaceGhostPurrp, ktorý ho naučil veľa o hudbe aj móde. Spätne si Rocky uvedomuje, že mu nikdy za jeho vplyv a pomoc neodovzdal taký kredit, ako by sa patrilo.

Na adresu Yamsa, ktorý prišiel o život po predávkovaní v januári 2015 ešte povedal, že bol „magickým stvorením“ a práve on ho zoznámil s množstvom dôležitých ľudí. 

Odporúčané
ASAP Rocky bol zatknutý vo Švédsku. Napadol muža, ktorý ho prenasledoval a obťažoval ASAP Rocky bol zatknutý vo Švédsku. Napadol muža, ktorý ho prenasledoval a obťažoval 4. júla 2019, 9:39

Vo viac ako hodinovom rozhovore prezradila módna a rapová ikona pomyselnej novej vlny aj názor na sociálne siete. Podobne ako Hailey Bieber, aj on si myslí, že internet vie byť veľmi krutým miestom, kde používatelia známym osobnostiam nezabudnú nič zlé. V tejto súvislosti spomenul aj jedného z členov ASAP Mobu – Iana Connora, ktorý je spájaný s viacerými ozbrojenými trestnými činmi a taktiež ho niekoľko žien obvinilo zo sexuálneho obťažovania. Bez ohľadu na to za ním Rocky stojí. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia