Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. januára 2020, 20:06
Čas čítania 2:05
Viktor Kniš

Bolí ma, keď mi ľudia nadávajú a porovnávajú ma, sociálne siete mi ubližujú, tvrdí manželka Justina Biebera Hailey

NEWS
Uložiť Uložené

Mladá modelka na Instagrame otvorene priznala, že jej duševnému zdraviu nerobí dobre, keď vidí, ako jej ľudia nadávajú cez sociálne siete.

Hailey Bieber na Instagrame priznala, že ju nenávistné komentáre a to, čo ľudia riešia sociálnych sieťach, vedia poriadne raniť. V rozsiahlom príspevku začína najprv tým, že miluje spájanie sa s ľuďmi a užíva si, keď s nimi môže tráviť čas.

Myslí si, že práve vďaka tomu sú ľudia spokojnejší, čo sa však nedá povedať o pôsobení na platformách ako Twitter alebo Instagram, kde sú k sebe ľudia, prirodzene, oveľa krutejší. Problém vidí práve v tom, že ľudia nevenujú dostatok času tomu, aby aj cez internet nadviazali s druhou osobou aspoň nejaké spojenie, vďaka čomu by sa s veľkou pravdepodobnosťou správali inak. 

Odporúčané
Nie som tehotná, len mám veľmi rada jedlo. Manželka Justina Biebera Hailey odpovedá zvedavým fanúšikom na fámy o bábätku Nie som tehotná, len mám veľmi rada jedlo. Manželka Justina Biebera Hailey odpovedá zvedavým fanúšikom na fámy o bábätku 2. decembra 2019, 15:59

Aj keď sama tvrdí, že najjednoduchšie by bolo tváriť sa, ako s ňou nenávisť na internete nič nerobí, radšej chce byť úprimná. „Bolí ma, keď ma každý jeden deň prirovnávajú k iným ľudským bytostiam, alebo keď robia závery bez toho, aby vedeli okolnosti. Nepríjemné je aj to, keď mi nadávajú a dávajú pocítiť, že nezapadám do ich štandardov,“ hovorí o tých, ktorí jej online ubližujú. 

Domov
Zdieľať
Diskusia