Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. januára 2020, 11:24
Čas čítania 0:48
Viktor Kniš

Adele veľmi viditeľne schudla, fanúšikovia sa o ňu boja. Vraj nevyzerá zdravo

HUDBA ADELE
Uložiť Uložené

Populárna britská speváčka si práve užíva dovolenku s dvojicou kamarátov – Harrym Stylesom a Jamesom Cordenom. Fanúšikov však najviac znepokojili fotky, na ktorých vyzerá veľmi schudnutá.

Na verejnosť sa dostali fotografie z dovolenky, ktoré zaznamenávajú speváčku Adele, ako si užíva dovolenku po boku speváka Harryho StylesaJamesa Cordena

Fanúšikovia si síce najprv logicky povedali, že by sme sa mohli dočkať hudobnej spolupráce, veľmi rýchlo však na umenie zabudli a vrhli sa na komentovanie výzoru britskej hviezdy, ktorá viditeľne schudla. Na Twitteri sa rozbehla diskusia o tom, či je vlastne Adele zdravotne v poriadku, pretože na snímkach vyzerá dosť choro. 

Odporúčané
Nicki Minaj si vymyslela príbeh o tom, že má klip s Adele. Svojich fanúšikov oklamala, jeden na ňu chcel zavolať políciu Nicki Minaj si vymyslela príbeh o tom, že má klip s Adele. Svojich fanúšikov oklamala, jeden na ňu chcel zavolať políciu 18. októbra 2019, 16:13

Adele začala chudnúť už krátko po rozvode so svojím exmanželom Simonom Koneckim, teraz však ide o veľmi radikálnu zmenu, ktorá, očividne, všetkých prekvapila. Samozrejme, každý by sa mal k svojmu telu správať tak, aby sa cítil spokojne a nikomu neprináleží komentovanie iných, v tomto prípade však sledovatelia Adele majú skôr obavy, či je zdravotne v poriadku. 

Ona sama sa k situácii zatiaľ nevyjadrila. Už dlhšie nekomentovala nielen to, čo sa deje v jej živote, ale ani hudobnú sféru, keďže však od jej zatiaľ posledného projektu ubehlo približne 5 rokov, očakávame, že práve nasledujúcich 12 mesiacov bude patriť aj jej. 

Domov
Zdieľať
Diskusia