Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. januára 2020, 8:27
Čas čítania 0:48
Viktor Kniš

Pre Justina Biebera bola Hailey stále jediná, nikdy ju nepodviedol. Na novom albume spieva o tom ako si užívajú vzťah a peniaze

HUDBA JUSTIN BIEBER
Uložiť Uložené

Fanúšikovia sa dočkali prvej skladby z Justinovho najnovšieho projektu, ktorý prichádza po viac ako 4-ročnej pauze spôsobenej psychickými problémami.

Justin Bieber sa naposledy prihlásil o slovo albumom Purpose v novembri 2015. Následne sa vydal na celosvetové turné, ktoré však musel pred koncom zrušiť. Odvtedy sme o ňom počuli len vtedy, keď to chcel on sám. Postupne fanúšikov informoval o tom, čo sa vlastne dialo a odhalil, že zažíval náročné obdobie pre psychické problémy. Zažíval depresie a úzkosti, ktorých sa zbavil aj vďaka svojej manželke Hailey. Sám zároveň tvrdí, že ho vyliečila viera. 

Práve svojej dlhoročnej polovičke venoval aj prvú novinku Yummy z piateho štúdiového albumu so zatiaľ neznámym názvom. Skladba je lovesongom, v ktorom spevák vyznáva Hailey lásku, v krátkosti opisuje ich sexuálny vzťah aj majetkové pomery. 

Zatiaľ nie je isté, kedy presne uzrie svetlo sveta aj celý album, Justin však už rozbehol veľmi masívne promo, a tak predpokladáme, že by mohlo ísť o jeden z najbližších piatkov. Práve tie sú totiž pre zahraničných interpretov dlhodobo jedinou alternatívou, kedy umiestňujú novú tvorbu na streamovacie služby. 

Okrem toho Bieber chystá aj dokumentárny film, z ktorého už predstavil aj prvý trailer. Z neho sa dozvedáme, o čom celá séria bude – zaznamenáva aj najťažšie chvíle speváka v čase, keď bol tesne pred zrútením a zrušením turné, ale aj následný návrat na vrchol hudobného priemyslu. 

Odporúčané
Mal depresie, rušil turné a bojoval sám so sebou. Dokumentárna séria zaznamenáva najťažšie chvíle v živote Justina Biebera Mal depresie, rušil turné a bojoval sám so sebou. Dokumentárna séria zaznamenáva najťažšie chvíle v živote Justina Biebera 1. januára 2020, 22:18
Domov
Zdieľať
Diskusia