Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. januára 2020, 22:18
Čas čítania 0:49
Viktor Kniš

Mal depresie, rušil turné a bojoval sám so sebou. Dokumentárna séria zaznamenáva najťažšie chvíle v živote Justina Biebera

HUDBA JUSTIN BIEBER
Uložiť Uložené

YouTube predstavuje novú dokumentárun sériu, ktorá bude mapovať posledných 5 rokov života Justina Biebera.

Spevák Justin Bieber si už zažil slávu, o ktorej sa nikdy nesnívalo ani mnohým jeho oveľa starším kolegom s množstvom albumov. Nemal ani 20 rokov, keď niekoľkokrát absolvoval svetové turné, čo sa mu v konečnom dôsledku stalo „osudným.“ Svoju zatiaľ poslednú tour musel zrušiť a následne si dal od hudby veľmi dlhú pauzu, ktorú sprevádzali výpadky aj úprimné priznania na sociálnych sieťach. 

Netajil sa tým, že si prechádzal náročným obdobím, ktoré vyplývalo z depresií a psychických problémov. Tých sa nakoniec zbavil, podľa jeho slov aj vďaka viere v Boha. Okrem toho však odhalil, že si počas vzostupu a priveľkej sláve prechádzal náročným obdobím, pričom problémy mu znásoboval aj párty život. 

Domov
Zdieľať
Diskusia