Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. januára 2020, 11:53
Čas čítania 1:59
Viktor Kniš

Refresher, Universal Music a Comebackgang hľadajú rapový objav. Ak máš talent a vieš sa prezentovať, spravíme z teba osobnosť

Refresher, Universal Music a Comebackgang hľadajú rapový objav. Ak máš talent a vieš sa prezentovať, spravíme z teba osobnosť
REFRESHER REFRESHER+
Uložiť Uložené

V spolupráci s tými najetablovanejšími sme sa rozhodli dať príležitosť ambicióznemu talentu. Nebude to však len o hudbe.

Dennodenne nás začínajúci hudobníci oslovujú s tým, aby sme im venovali pozornosť a poskytli im priestor na stránke. Žiaľ, aj keď sme ako hudobný portál začínali, dnes už toto nemôžme zabezpečiť komukoľvek. Rozhodli sme sa však nájsť riešenie, ktoré bude mať aj pridanú hodnotu – v spolupráci s Universal Music Slovensko a Pil C-m budeme hľadať rapový objav. 

Ak máš hudobný talent a vieš sa prezentovať na verejnosti aj na sociálnych sieťach, si presne tým človekom, ktorého hľadáme. Dáme ti možnosť nahrávania v profesionálnom štúdiu a tvoju novú skladbu vydá svetové vydavateľstvo Universal Music.

Pri nahrávaní bude tvojím mentorom Pil C a my sa postaráme o to, aby sa tvoj debutový veľký singel dostal do všetkých kútov Slovenska. A teraz tá dlhšia verzia, aby si vedel, čo všetko musíš spraviť, kto sa môže prihlásiť a čo ťa čaká, ak sa nám zapáčiš. 

Čo musíš spraviť?

Prosíme, aby si splnil všetky náležitosti. Hodnotiť budeme nielen tvoj hudobný prejav, text a samotnú nahrávku, ale aj to, ako sa prezentuješ. Pošli nám preto krátke video, v ktorom nám niečo povieš a svoj instagramový profil, bez ktorého môžeš byť v dnešnej dobe známou osobnosťou len veľmi ťažko. 

  • Súťažiaci posiela audionahrávku v (podľa možností) čo najlepšej kvalite vo formáte .mp3. Videoklip nie je podmienkou, môže a nemusí byť výhodou
  • Musí ísť o aktuálnu audionahrávku, ktorá nikdy pred tým nebola nikde zverejnená
  • Žánrové vymedzenie síce neexistuje, vzhľadom na názov súťaže by však mala mať skladba prvky rapovej tvorby
  • Súťažiaci pošle krátke predstavovacie video (maximálne 60 sekúnd), v ktorom prezradí viac informácií o sebe a svojej tvorbe
  • Súťažiaci pošle link na instagramový profil
  • Do súťaže sa môže zapojiť aj interpret, ktorý nie je „nováčikom”
  • Všetko nám pošli na e-mailovú adresu [email protected] do 28. februára 2020
  • Ak sa prihlási dostatočný počet kvalitných nahrávok, na konci februára prebehne finále s hlasovaním
  • Úplné pravidlá nájdeš tu

Kto sa môže prihlásiť?  

Prihlásiť sa môže úplne každý. Nezáleží na tom, či už máš svoje skladby na YouTube alebo SoundCloude a ani na tom, koľko majú pozretí. Nevadí ani to, keď si nikdy nič nenahrával. 

Čo ťa čaká, ak sa nám zapáčiš? 

V najlepšom prípade veľký kontrakt s Universal Music, pozornosť celého Slovenska a hudobná kariéra so všetkým, čo k tomu patrí. Potenciálnemu výhercovi najprv zabezpečíme nahrávanie jednej skladby v profesionálnom štúdiu, uhradíme náklady za videoklip a singel vyjde pod vydavateľstvom Universal Music Group, čo sa v našej krajine podarilo zatiaľ len pár interpretom.

Ambasádor projektu

Okrem prestížneho vydavateľstva je súčasťou projektu aj Comeback – všetci jeho členovia na čele s Pil C-m. Ten bude pri výbere skladieb a taktiež pri nahrávaní ako mentor. Poradí ti, čo robiť, čomu sa vyhnúť a prevedie ťa procesom tvorby od textu až po vydanie.

Ambasádorom projektu je Pil C, ktorý víťazovi pomôže naštartovať kariéru

Refresher, Universal Music a Comebackgang hľadajú rapový objav. Ak máš talent a vieš sa prezentovať, spravíme z teba osobnosť

Ako bude prebiehať výber výhercov?

Do užšieho výberu v marci vyberieme 5 až 10 súťažiacich na základe nahrávky, prezentačného videa a instagramového profilu. S týmito ľuďmi sa potom stretneme aj na spoločnej večeri a následne zverejníme na webe ich tvorbu. Vo finále totiž budú môcť okrem Refresheru, Universal Music a Comebackgangu hlasovať aj naši čitatelia.

Domov
Zdieľať
Diskusia