Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. decembra 2019, 17:50
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Billie Eilish sa na Instagrame lúči s mladými fanúšičkami, ktoré náhle zomreli. Moje srdce je zlomené, tvrdí speváčka

HUDBA BILLIE EILISH
Uložiť Uložené

Takto sa rozlúčila s dvoma mladými dievčatami, ktoré síce nepoznala, aj napriek tomu vyjadrila poporu ich rodinám.

Billie Eilish je známa tým, že jej na fanúšikoch extrémne záleží a veľmi často im venuje pozornosť aj tam, kde by vôbec nemusela. Je s nimi v blízkom osobnom kontakte nielen počas svojich vystúpení, ale aj v súkromí. Počas vianočných sviatkov ju však zaskočili hneď dve smutné správy, ktoré zdieľala aj na svojom Instagrame. 

Odporúčané
Billie Eilish pred 18-tisíc Slovákmi a Čechmi potvrdila pozíciu najrýchlejšie stúpajúcej hviezdy na svete (Fotoreport) Billie Eilish pred 18-tisíc Slovákmi a Čechmi potvrdila pozíciu najrýchlejšie stúpajúcej hviezdy na svete (Fotoreport) 21. augusta 2019, 18:05

Vrúcnymi odkazmi sa rozlúčila s dvoma vernými fanúšičkami, ktoré náhle zomreli. Skylar a Kira síce neboli jej blízke kamarátky, aj napriek tomu s nimi mala spoločné fotografie a venovala im slová, ako keby sa dlho poznali. Verejne sa zamýšľala nad tým, prečo ľudia odchádzajú takí mladí a konštatovala, že má zlomené srdce. 

Podobné gestá sú u známych osobností veľkou vzácnosťou, preto aj médiá využili situáciu na to, aby informovali o možnosti podporiť rodinu zosnulej Skylar, ktorá aktuálne zháňa peniaze na pohreb prostredníctvom verejnej zbierky

Billie čaká veľmi náročný rok 2020, v ktorom absolvuje svetové turné s približne 50 zastávkami – výhradne na obrovských štadiónoch. Tie sa vypredali približne za hodinu a dá sa preto očakávať, že jej popularita bude ešte výrazne stúpať. Ak pôjde všetko podľa plánu, po ukončení najbližšej koncertnej šnúry by mal prísť druhý sólový album. 

Domov
Zdieľať
Diskusia