Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. decembra 2019, 10:57
Čas čítania 0:00
Matej Krajčovič

Kevin Spacey sa po roku vrátil do roly Franka Underwooda z House of Cards. Pri vianočnom krbe natočil kontroverzné video

FILMY A SERIÁLY KEVIN SPACEY NETFLIX
Uložiť Uložené

Slávneho herca už mnohí muži obvinili z napadnutia a nevhodných dotykov. Ten presne po roku opäť vychádza z ústrania.

Americký herec Kevin Spacey za sebou nemá ľahké obdobie. Do roku 2017 patril k najväčším hviezdam Hollywoodu a žiaril v netflixovskej politickej dráme House of Cards. Potom sa však voči nemu začali objavovať obvinenia zo sexuálneho zneužívania. 

Samotný Spacey odvtedy zostáva v úzadí a od posledného filmu Billionaire Boys Club (2018) prakticky aj bez pracovných ponúk. Mlčanie však teraz prelomil ďalším kontroverzným YouTube videom s názvom KTWK, čo je podľa CNN skratkou pre „Kill Them with Kindness“, teda niečo ako „Zabite ich láskavosťou“.  

Spayceho zachytáva kamera pred krbom, ako chce využiť príležitosť popriať ľuďom veselé Vianoce. Hovorí však intonáciou a hlasom Franka Underwooda. Hlavnej postavy megaúspešného seriálu House od Cards, z ktorej ho pre obvinenia zo sexuálneho zneužívania vyhodili.  Hovorí o tom, ako sa mu vrátilo zdravie a o plánoch urobiť v roku 2020 viac dobrého.

Domov
Zdieľať
Diskusia