Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. decembra 2019, 15:26
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

Recenzia: Mr. Robot a jeho geniálne finále v poslednej 4. sérii

Recenzia: Mr. Robot a jeho geniálne finále v poslednej 4. sérii
Zdroj: USA Network
FILMY A SERIÁLY MR. ROBOT
Uložiť Uložené

Štvrtá séria je premyslenou mozaikou udalostí plných napätia, silných emócií a odkrytých tajomstiev.

Mr. Robot sa od začiatku tváril ako originálny seriál so zaujímavým námetom, zameriavajúci sa jednak na spoločnosť ako takú, ale aj na psychiku mladého hackera v podaní Ramiho Maleka. Jeho tvorca Sam Esmail časom rozohral grandióznu hru plnú zvratov a napínavých dejových liniek. V tretej sérii sme mali pocit, že seriál prekonáva sám seba a šokuje každou jednou epizódou.

Plné bodové hodnotenie neskôr prinieslo otázku, či Esmail dokáže udržať rovnakú kvalitu a zodpovedať všetky otázky aj v tej finálnej. Pred prvou epizódou štvrtého dejstva sa zrejme nejeden divák zamyslel nad tým, ako môže stále existovať toľko tajomstiev. Ukočírovať tak komplexný seriál totiž vôbec nie je jednoduché. Dokázal ho Esmail spolu s tvorcami zakončiť na výbornú?

Odporúčané
Tretia séria Mr. Robota je grandióznym divadlom plným napätia, zimomriavok a emócií, aké sme pri ňom ešte nezažili (Recenzia) Tretia séria Mr. Robota je grandióznym divadlom plným napätia, zimomriavok a emócií, aké sme pri ňom ešte nezažili (Recenzia) 17. decembra 2017, 20:16

Štvrtá séria sa nesie vo vianočnej atmosfére a postavy opäť stavia pred nebezpečné situácie. Elliot je odhodlaný skoncovať s Whiterose a na pozadí čelia problémom ako Elliotova sestra Darlene, alebo agentka Dom, ktorá preberá dôležitú úlohu v hackerskej Dark Army. Hlavní protagonisti odkrývajú spojitosti a každá jedna epizóda doslova dýcha nervozitou a napätím.

Priemerné hodnotenie čitateľov
Tvoje hodnotenie
Aké hodnotenie by si dal ty?
Zobraziť výsledky
Skryť výsledky
0/10
Domov
Zdieľať
Diskusia