Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. decembra 2019, 11:38
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Bratislavčan si už viackrát sadol opitý za volant, policajti mu zhabali auto. Kia Ceed už patrí štátu

NEWS ALKOHOL KIA
Uložiť Uložené

Vec sa realizovala v tzv. „super rýchlom“ konaní.

Blížia sa sviatky a vtedy pribúda ľudí, ktorí si pred jazdou vypijú. Preto sú aj policajti obozretnejší a vodičov spravidla častejšie kontrolujú. Za volant by si si nikdy nemal sadnúť, pokiaľ si užil alkohol. Môžeš ublížiť nielen sebe, ale aj ostatným účastníkom cestnej premávky. Niektorí si však nedajú povedať, muža z Bratislavy chytila polícia chytila opitého už druhýkrát.

Odporúčané
16-ročný chlapec rozbil okno na policajnom riaditeľstve v Banskej Bystrici. „Prišiel som si pre drogy,“ vravel 16-ročný chlapec rozbil okno na policajnom riaditeľstve v Banskej Bystrici. „Prišiel som si pre drogy,“ vravel 15. decembra 2019, 20:21

„Komu niet rady, tomu niet pomoci! Príkladom toho je udalosť z minulého týždňa, kedy zastavili policajti v mestskej časti Bratislava Rusovce motorové vozidlo Kia Ceed. Vodič bol podrobený vykonaniu dychovej skúšky, ktorá mala prekvapivý záver. Dräger zobrazil hodnotu 0,93 mg/l alkoholu vo vydychovanom vzduchu, čo predstavuje 1,94 promile,“ napísala bratislavská polícia na Facebooku.

Domov
Zdieľať
Diskusia