Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. decembra 2019, 13:07
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Krabicu plnú peňazí vyhrá ten, kto na nej bude mať najdlhšie ruku. Posledný challenge MrBeasta o 1 000 000 dolárov bude live

OSOBNOSTI YOUTUBE
Uložiť Uložené

Youtuber zverejnil krátky trailer na jeho finálny challenge o rovný milión dolárov.

Youtuber Jimmy ‘MrBeast’ Donaldson má svojský kontent. Na videoplatforme zverejňuje prevažne videá, kde ľudia súťažia o peniaze. Niekedy sú to jeho priatelia, inokedy zas náhodní ľudia z ulice. Známy je aj svojimi príspevkami, keď podporoval Švéda PewDiePie, aby dosiahol 100 000 000 subscriberov.

Posledný týždeň žil jeho kanál súťažami o 1 000 000 dolárov. Boli presne štyri a víťazi sa prebojovali do finálneho súboja, kde pôjde o všetko. Nedávno vydal youtuber video, krátky trailer, v ktorom upresňuje, ako bude  final challenge prebiehať. 

Ako sa dalo očakávať, opäť pôjde o to, kto vydrží najdlhšie, otázkou ale bolo, o čo presne pôjde. V miestnosti sa nachádza obrovský box plný peňazí a teň, kto z neho dá ruku preč ako posledný, vyhrá peniaze. „Retweetni to, inak ťa nakopem,“ napísal známy youtuber v na Twitteri.

Odporúčané
Pewdiepie si dáva pauzu od YouTube. Vraj je už unavený a musí si na dlhší čas odpočinúť Pewdiepie si dáva pauzu od YouTube. Vraj je už unavený a musí si na dlhší čas odpočinúť 16. decembra 2019, 13:12

Zaujímavosťou je aj to, že to celé bude vysielané naživo, a to už vo štvrtok o 16:00 tamojšieho času. U nás bude vtedy 22:00. „Je mi jedno, či to bude trvať deň, týždeň, mesiac alebo rok. Posledný z vás, kto dá ruku preč, berie milión dolárov,“ povedal MrBeast.

Domov
Zdieľať
Diskusia