Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. decembra 2019, 14:04
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Jumanji 2 prekonáva jednotku a možno zarobí viac ako miliardu. Tú prekonalo už aj Frozen 2 (Box Office)

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Po týždňovej pauze sa vraciame s novým vydaním Box Office, noviniek zo sveta tržieb.

Minulý týždeň sme po niekoľkých rokoch prvýkrát vynechali nové vydanie Box Office. Ono totiž nebolo veľmi o čom písať. V kinách nebola žiadna novinka a stálice neprekonali žiadne výrazné míľniky. Rozhodli sme sa tak nenaťahovať to zbytočnými kecami a ísť priamo na vec nabudúce. A tak sme tu a môžeme sa baviť o Jumanji či Frozen 2. 

Pokračovanie Jumanji: Welcome to the Jungle s podtitulom The Next Level dokázalo v amerických kinách zarobiť za otvárací víkend silných 60 miliónov dolárov, pričom odhady boli maximálne pri hranici 50-55 miliónov. Jednotka pritom za otvárací víkend zarobila 36 miliónov, pričom celosvetovo išlo o sumu 50 miliónov dolárov. Snímka mala dlhé nohy a diváci na ňu chodili počas sviatkov v masách, pričom sa to udržalo aj v januári, a tak sa celosvetové tržby zastavili na hranici 962 miliónov dolárov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia