Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. decembra 2019, 7:34
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Dalyb nechce, aby ho bolo vidno, keď ráta peniaze. Počúvaj novinku z jeho debutového albumu a sleduj klip

HUDBA DALYB HAHA CREW
Uložiť Uložené

15. decembra sa na verejnosť dostane Dalybov prvý dlhší projekt a dočkali sme sa prvej ukážky aj s videoklipom.

 

Dalyb je posledným členom košickej crew, ktorý ešte nevydal žiadny album. Vzhľadom na to, že sa najprv profiloval ako producent, je to však pochopiteľné. Všetko sa zmení 15. decembra, keď uzrie svetlo sveta jeho debut, na ktorom si prídu na svoje hlavne tí, ktorí v textoch nehľadajú hĺbku a chcú sa hudbou hlavne baviť. Práve to je cieľom tretiny Haha Crew – chce tvoriť tracky do klubov, na párty v bytoch a do auta. 

Dnešná novinka s názvom tag jeho slová opäť dokazuje, zároveň sme sa dočkali aj sprievodného reprezent videoklipu, už tradične od Jana Stracha. Dalyb si svoje skladby sám aj produkuje a tento jeho sám systém sa v plnej paráde predvedie aj na prvotine, ktorú budeme počuť už presne o týždeň, kedy by sa mala dostať na streamovacie služby. 

Nedávno Dalyb zverejnil informáciu o tom, že jednou z hosťujúcich speváčok bude Dara Rolins a my očakávame kopulačné riadky ako z čias Proč si proboha na mě tak zlá s Hugom Toxxxom.

Odporúčané
Dalyb si zahral hlavnú úlohu srbského podvodníka. Keš, ktorý zarobí, ihneď minie Dalyb si zahral hlavnú úlohu srbského podvodníka. Keš, ktorý zarobí, ihneď minie 15. júla 2019, 20:14
Domov
Zdieľať
Diskusia