Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. decembra 2019, 9:36
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Takto budeme podľa odborníkov vyzerať o 20 rokov. Veľký hrb, kŕčové žily, opuchnuté končatiny a ekzém

NEWS ZDRAVIE
Uložiť Uložené

Pracuješ za počítačom? Takto možno budeš vyzerať.

Mnoho z nás pracuje v kancelárii. Denne za počítačom presedíme hodiny. Musíme totiž odpisovať na maily, napísať správu z porady či vypracovať zadanie. Niekedy dokonca musíme ostať dlhšie, lebo sme nestihli všetko. No a práca nepočká. 

Odporúčané
Vyskúšala som si predaj NotaBene na Americkom námestí: Polovica ľudí ma obišla, niektorí sa pristavili na kus slova Vyskúšala som si predaj NotaBene na Americkom námestí: Polovica ľudí ma obišla, niektorí sa pristavili na kus slova 1. decembra 2019, 13:02

No a komu sa chce niečo robiť po dlhom dni v kancelárií? Aktívny životný štýl plný športu a pohybu je dnes tabu. Teraz je v móde Netflix a sedieť doma. Keď toto všetko spojíme, o 20 rokov z nás bude Emma. Žena, ktorá vytvorili odborníci a mala by byť pre nás strašiakom.

„Kolegyňa z budúcnosti“, ako Emmu nazvali, má bielu pokožku, z uší a nosa jej vyrastajú chlpy. Zo sedenia má hrb a nadváhu. Končatiny má opuchnuté, nechýbajú ani kŕčové žily. Na prvý pohľad by si ju poľutoval. 

Každý z nás môže byť o 20 rokov Emma, ak nezmeníme životný štýl. Všetko zlé, čo nám môže sedavé zamestnanie a leňošenie spôsobiť, zhmotnila spoločnosť Fellowes Brands v spolupráci s behaviorálnym futuristom Williamom Highamom a odborníkmi práve do Emmy.

Takto budeme podľa odborníkov vyzerať v budúcnosti. Veľký hrb, kŕčové žily a opuchnuté končatiny
Takto budeme podľa odborníkov vyzerať v budúcnosti. Veľký hrb, kŕčové žily a opuchnuté končatiny Zdroj: Fellowes Brands

Nechceš dopadnúť ako ona? Mal by si teda premýšľať nad tým, čo by si vo svojom živote mohol zmeniť. Kde ubrať a naopak, kde by si mal pridať. Máš dostatok čerstvého vzduchu? Organizuješ si voľný čas tak, aby si mal dostatok pohybu? Stravuješ sa zodpovedne? To už musíš vedieť ty sám.

Emma, samozrejme, nezobrazuje každého človeka pracujúceho v kancelárii. Je však zhmotneným obrazom toho, čo ťa môže postihnúť, ak si nedáš pozor. 

Domov
Zdieľať
Diskusia