Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. novembra 2019, 10:49
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Bezcitný The Weeknd nikdy neplánoval svadbu, žien má toľko, že ich už nemá kam dávať. Opäť sú ústrednou témou drogy a vzťahy

HUDBA THE WEEKND
Uložiť Uložené

Každý The Weenkdov fanúšik vie, že najpopulárnejší RnB spevák súčasnosti sa prebúdza na jeseň. Ani tento rok nie je výnimkou.

 

 So much pussy, it be fallin' out the pocket
Metro Boomin turn this ho into a moshpit
Tesla pill got me flyin' like a cockpit

The Weeknd sa pred pár dňami vrátil po dlhej pauze na Instagram, čo bolo pre mnohých jasným signálom, že sa dočkáme novej tvorby. Netrvalo dlho a na YouTube a streamovacích službách pristála novinka Heartless, ktorá maximálne spĺňa všetky požiadavky, ktoré sme od Abela mali. Síce je už dávno podstatne viac popovejším umelcom ako v minulosti, pravdepodobne aj kvôli opätovnému rozchodu s Bellou Hadid sa tematicky vrátil do polohy, ktorú máme v jeho prípade najradšej. 

V texte konštatuje, že je bezcitný, referenciami sa vracia k projektu Trilogy, opisuje svoj vzťah k drogám a záľubu v modelkách. To všetko v tom najlepšom možnom hudobnom prevedení za sprievodu hudby od Illangela a Metro Boomin, na ktorej sa podieľal aj on sám. 

Predpokladáme, že v piatok uzrie svetlo sveta aj samotný album, na ktorý už niekoľko mesiacov čakáme. Nie je vylúčené, že to bude niektorý iný z nasledujúcich piatkov. Nedávno fanúšikovia zachytili, ako The Weeknd natáča videoklip v Las Vegas.

Odporúčané
10 skladieb, ktoré The Weeknd ovládol ako hosťujúci interpret 10 skladieb, ktoré The Weeknd ovládol ako hosťujúci interpret 16. februára 2019, 17:55
Domov
Zdieľať
Diskusia