Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. novembra 2019, 21:13
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Pes za volantom auta jazdil takmer hodinu. Stihol zvaliť poštovú schránku, zastavila ho až polícia

ZAUJÍMAVOSTI PES
Uložiť Uložené

Susedia nechápali, prečo vodič pred ich domom neustále jazdí v jednom kruhu.

Istý tmavý labrador sa na Floride postaral o poriadne kuriózny incident. Naskočil do naštartovaného auta, nechtiac zaradil spiatočku a s automobilom sa následne točil v jednom kruhu, informuje CNN.

Odporúčané
Sú policajné psy hľadajúce drogy závislé? Tréner spolupracujúci s armádou aj Rytmusom nám prezradil viac (Rozhovor) Sú policajné psy hľadajúce drogy závislé? Tréner spolupracujúci s armádou aj Rytmusom nám prezradil viac (Rozhovor) 2. februára 2019, 13:43

Udalosť sa odohrala pred očami Američanky Anne Sabol, ktorá nevedela pochopiť, prečo sa vodič auta neustále točí dokola. Na miesto nakoniec dorazili policajti a hasiči, ktorí s údivom na tvári sledovali auto, jeho krúžiace pohyby a psieho vodiča.

Vozidlo nakoniec nabúralo do neďalekej poštovej schránky a smetných košov. Po spomalení auta polícia otvorila dvere a z vozidla vyskočil tmavý labrador. Pri incidente nebol našťastie zranený žiaden človek a ani samotné zviera. Poštovú schránku však bude musieť majiteľ nezbedného labradora, pochopiteľne, zaplatiť.

Neúmyselná jazda so psím vodičom prebiehala približne takto

Domov
Zdieľať
Diskusia