Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. novembra 2019, 15:15
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Tvorcovia Bohemian Rhapsody natočia biografiu aj o Michaelovi Jacksonovi

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Tvorcovia Bohemian Rhapsody odkúpili práva na film. Môžeme sa tešiť na hudobnú snímku roka?

Bohemian Rhapsody bolo nesmierne úspešné. Iste, nebyť geniálnej hudobnej zložky a skvelého Ramiho Maleka, tie hodnotenia by boli nízke, no diváci si biografiu v kinách užili. Zárobky boli neuveriteľne vysoké, a tak sa podobných projektov chytá množstvo ďalších štúdií. Ako sa ukazuje, nelenia ani tvorcovia BR, keďže odkúpili práva na biografiu o Michaelovi Jacksonovi. 

Scenár má napísať John Logan (The Aviator) a podľa Deadline nemá ísť o prikrášlený pohľad na jeho život. Snímka si má byť vedomá problémov v jeho živote a aj rôznych kontroverzií. Snímka zachytí celý Michaelov život, od narodenia až po tragickú smrť v roku 2009, keď skonal ako 50-ročný. Nebol ešte ani dospelý, keď sa stal hviezdou, no a v dospelosti sa musel potýkať s ešte väčším stresom a problémami s rôznymi obvineniami. 

Film zatiaľ nemá pridelené žiadne štúdio, no je jasné, že sa oň budú biť všetci. Producent Graham King získal práva na film od Jackson Estate. Pozostalí a rodina Michaela sú práve zahrnutí v 100 miliónovej žalobe s HBO a tvorcami dokumentu Leaving Neverland. O ďalších informáciách ťa budeme informovať hneď, ako sa k nim dostaneme. 

Domov
Zdieľať
Diskusia