Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. novembra 2019, 14:30
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Opitá 21-ročná Trnavčanka kopala do policajtov a pľula na nich. Šoférovala bavoráka s 2 promile, skoro zrazila človeka

NEWS ALKOHOL TRNAVA
Uložiť Uložené

Pri groteske v Trnave sa nakoniec nikomu nič nestalo.

V sobotu mali muži zákona čo dočinenia s opitou Trnavčankou. Namerali jej dve promile alkoholu, pri zadržaní na policajtov dokonca pľula a kopala do nich. Predtým narazila do dvoch áut a vrazila do vodiča, ktorý jej chcel zabrániť v ceste. Súd sa jej venuje v superrýchlom konaní.

Odporúčané
Na protestoch v Hongkongu demonštranti policajtovi prestrelili nohu šípom Na protestoch v Hongkongu demonštranti policajtovi prestrelili nohu šípom 17. novembra 2019, 19:30


„Žena vo veku 21 rokov išla v sobotu (16. 11.) krátko po polnoci so svojím BMW 320 po Ulici Jána Hollého v Trnave. V križovatke narazila do auta Škoda Roomster, ktoré išlo pred ňou. Vodič sa snažil ženu ešte zastaviť, postavil sa pred jej auto, no vodička doňho narazila a vzápätí pokračovala v jazde ďalej cez Hornopotočnú ulicu, kde vošla do zákazu,“ informovala TASR Krajská policajná hovorkyňa v Trnave Mária Linkešová.

To však nie je koniec. V zákaze opäť nezvládla riadenie a narazila do zaparkovaného auta. Privolaní policajti ju vyzvali, aby sa podrobila dychovej skúške na alkohol.

„Mladá žena sa k policajtom správala vulgárne. Za použitia pút ju nakoniec eskortovali do cely policajného zaistenia. Po vytriezvení ju poverený policajt obvinil z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Vodiča, ktorý sa ju snažil zastaviť, ošetrili po incidente jednorazovo v nemocnici. O vine a treste bude rozhodovať súd v najbližších hodinách,“ dodala hovorkyňa.

Domov
Zdieľať
Diskusia