Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. novembra 2019, 13:35
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Pohoda patrí medzi 10 festivalov s najlepším line-upom v Európe

HUDBA
Uložiť Uložené

Slovenský festival Pohoda získava prestížne ocenenia zo zahraničia pravidelne.

Pohoda je jediný stredne veľký festival, ktorý sa dostal medzi 10 festivalov s najlepším line-upom v Európe. Rozhodla o tom porota zložená z expertov hudobného priemyslu. „Táto nominácia sa dá považovať za zázrak. Som hrdý, že si naši zahraniční kolegovia a experti všímajú náš prístup k tvorbe programu a oceňujú jeho kvalitu. Ďakujem každému, kto k výslednej podobe programu pomohol,“  uviedol k nominácii hlavný organizátor a zakladateľ Pohody Michal Kaščák.

Odporúčané
Pohoda 2019: Aké festivalové outfity predviedli Pil C, Soňa Skoncová či Zuzana Čaputová? Pohoda 2019: Aké festivalové outfity predviedli Pil C, Soňa Skoncová či Zuzana Čaputová? 14. júla 2019, 14:59

Okrem Pohody sú v zozname len podujatia z „najväčšej váhovej kategórie“ s mnohonásobne väčšou kapacitou a najmä rozpočtom ako Glastonbury, Primavera, Sziget, Rock Werchter či metalový Wacken Open Air.

Pohoda je už tradične aj v širšej nominácii v kategórii Najlepší stredne veľký festival. O víťazoch v jednotlivých kategóriách rozhoduje kombinácia hlasov odborníkov a verejnosti, rozhodovať pre to môžeš napríklad aj ty, stačí vyplniť dotazník na oficiálnej stránke. 

Odporúčané
Pohoda 2019 priniesla na trenčianske letisko to najlepšie z hudby a umenia. Takto má vyzerať festival (Fotoreport) Pohoda 2019 priniesla na trenčianske letisko to najlepšie z hudby a umenia. Takto má vyzerať festival (Fotoreport) 14. júla 2019, 21:16
Domov
Zdieľať
Diskusia