Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. novembra 2019, 10:52
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Slovenskému raperovi sa počas natáčania videoklipu vyhrážali zabitím traja muži. Medzi nimi aj športový reprezentant

NEWS
Uložiť Uložené

Okrem vyhrážok nechýbali ani verbálne či dokonca fyzické útoky.

„Toto tu je všetko moje, tak vypadni odtiaľto do p**e.“  Aj takéto vulgárne prejavy adresovala trojica agresívnych mužov mladému raperovi vystupujúcemu pod prezývkou Setwo a štábu, s ktorým vo večerných hodinách natáčali videoklip.

Celý incident sa odohral len pred pár dňami v lese v petržalskom Ovsišti. Ako informuje facebooková stránka PR Production, mladíci sa na miesto vydali natočiť klip a keďže na scénu potrebovali tmu, začali s natáčaním približne o 21:45. Kvôli osvetleniu a technike mali so sebou aj prenosný generátor elektriny, ktorý pri prevádzke vydáva zvuk.

Odporúčané
V Malackách sa muži mlátili lopatami a krompáčmi. Záznam zobrazuje hromadný útok agresorov V Malackách sa muži mlátili lopatami a krompáčmi. Záznam zobrazuje hromadný útok agresorov 8. novembra 2019, 16:48

„Vedeli sme, že blízko nás sú nejaké budovy, no nevedeli sme, čo sú zač. Natáčanie však nemalo trvať dlho a hluk nebol veľký. Sme si istí,  že so zavretými oknami to počuť dovnútra žiadnej z budov nebolo,“ píše produkcia v statuse.

Tesne pred desiatou hodinou večer však ku štábu prišli traja muži, ktorí už zozačiatku vystupovali agresívne a žiadali mladíkov, aby skončili s natáčaním a odišli z miesta. Netrvalo dlho a trojica začala štáb verbálne a neskôr aj fyzicky napádať„Keďže ešte nebolo ani 22:00, tak sa nemôžeme o rušení nočného kľudu ani teoreticky baviť,“ obraňuje sa štáb v statuse.

Medzi agresormi sa dokonca nachádzal aj tréner dostihových koní, úspešný parkúrový jazdec a slovenský reprezentant Marián Štangel. Ten mal predstierať volanie polície a tiež z jeho úst vyšla veta: „Neukazuj na mňa rukou, lebo ti ju zlomím.“

„Ja keď sa rozčúlim, tak ťa zabijem“ kričal ďalší z agresorov. Konflikt sa začal vyostrovať natoľko, že napokon museli zavolať políciu samotní mladíci. Predtým im ešte Marián Štangel stihol buchnúť po kamere, aby ukončil natáčanie.

Domov
Zdieľať
Diskusia