Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. novembra 2019, 8:27
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Tvorcovia Zaklínača plánujú na Netflixe natočiť 7 sérií. Nové obrázky odhaľujú postavy blízko smrti

FILMY A SERIÁLY ZAKLÍNAČ NETFLIX
Uložiť Uložené

Showrunnerka seriálu má celkom jasný plán.

Netflix len predvčerom uvoľnil nový trailer pre seriálového Zaklínača. Všetkých 8 epizód sa dočkáme 20. decembra a následne začne dlhé čakanie na ďalšie série. Showrunnerka série Lauren S. Hissrich sa vyjadrila k mnohým veciam, no o tých si niečo povieme neskôr. Dnes pre teba máme informáciu týkajúcu sa plánovanej dĺžky seriálu. 

„Vytvorila som základnú kostru príbehu na 7 sérií. Momentálne sa samých seba pýtame: ’Ako navrhnúť príbeh tak, aby divákov zaujímal toľké roky?’. Najhoršie, čo by sme mohli urobiť, je to, že by sme celú našu energiu vložili do jedinej série a nerozmýšľali nad tým, čo by tieto postavy mohlo čakať v budúcnosti. 

Mapovanie príbehu je však len orientačnou smernicou pre určenie počtu sérií. Záležať bude na viacerých faktoroch. Netflix môže seriál navyše hocikedy zrušiť, čo v minulých rokoch robil veľmi rád (a robí to do dnešného dňa). Môže chcieť viac epizód na sériu, alebo požiadať tvorcov, aby seriál natiahli. Roztiahnuť ho môžu aj samotní scenáristi, ktorí zistia, že nakoniec budú potrebovať viac času. Nižšie sa môžeš pozrieť na 8 nových obrázkov.

Domov
Zdieľať
Diskusia