Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. apríla 2015, 14:12
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Dwayne Johnson ako záchranca Kalifornie v katastrofickom San Andreas

FILMY A SERIÁLY DWAYNE „THE ROCK“ JOHNSON KATASTROFICKÉ FILMY
Uložiť Uložené

Prvý TV Spot pre San Andreas je plný... katastrofy a namakaného The Rocka, ktorý musí zachrániť Kaliforniu, no hlavne svoju rodinu.

Čo môžeme napísať o San Andreas tak, aby to nevyznelo zbytočne? Skutočne ma nič nenapadá. Čaká nás katastrofický film obrovských CGI rozmerov, ktoré sa pilujú a ešte hodnú chvíľu pilovať aj budú. Nebyť Dwayna Johnsona, pravdepodobne by sa na tento počin neupierala ani polovica terajšej pozornosti, avšak, The Rock tu hrá prim a už to tak vyzerá, že zase bude zachraňovať minimálne mesto, keď nie štát. No, vlastne, to by sme už preháňali. Tentoraz to bude „minimalistické“ a Dwayne sa bude snažiť zachrániť len svoju rodinu. 

Hrajú Carla Gugino (Dwaynova ex), Alexandra Daddario (jeho dcéra, no nie je nádherná?) a nejakí obetní baránkovia. Režíruje Brad Peyton. S tým má Dwayne skúsenosti vďaka fantasy rozprávke Journey 2: The Mysterious Island (pokračovanie Cesty do stredu Zeme - Brendan Fraser). V kinách od 28. mája 2015.

Nech sa páči, tu je nový TV Spot, ktorý obsahuje množstvo nových záberov

Dwayne Johnson ako záchranca Kalifornie v katastrofickom San Andreas

Dwayne Johnson ako záchranca Kalifornie v katastrofickom San Andreas
Domov
Zdieľať
Diskusia