Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. mája 2015, 0:03
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

John Wick 2 oficiálne potvrdený. Vráti sa talentované režisérske duo a Keanu Reeves?

FILMY A SERIÁLY KEANU REEVES
Uložiť Uložené

Zábavná akčná jednohubka John Wick, ktorá pomohla dostať Keanu Reevesa „späť“, sa oficiálne dočká pokračovania!

John Wick nebol nijako výrazne úderný thriller či akčný film. Šlo o relatívne lacnú remeselnú prácu naplnenú láskou a talentom, akým režisérske duo David Leitch a Chad Stahleski rozhodne oplýva. Ba čo viac, aj svet, v ktorom ste sa len tak bez následkov nemohli niekomu pomstiť, svet, v ktorom majú aj zabijaci svoje pravidlá a ich porušenie vás niečo bude stáť, bol oveľa sympatickejší než nudné béčkové akčnáky bez akéhokoľvek zmyslu. Keanu Reeves sa navyše v úlohe zabijaka cítil vynikajúco, no a choreografia akčných scén taktiež dopadla dobre. Film na seba zarobil a tak Lionsgate dnes v nočných hodinách potvrdilo sequel. 

Vrátiť by sa mali všetci žijúci herci z jednotky, režisérske duo a taktiež scenárista Derek Kolstad. My vás o pokračovaní budeme samozrejme informovať čo najskôr, keďže veríme, že ako akčná jednohubka potešil John Wick väčšinu našich čitateľov. 

Anketa:
Páčil sa vám viac Equalizer či John Wick?
John Wick
Equalizer
John Wick
88 %
Equalizer
12 %
Domov
Zdieľať
Diskusia