Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. marca 2016, 13:59
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Zack Snyder chce natočiť film o Georgeovi Washingtonovi v štýle 300!

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Režisér, ktorý má momentálne plné ruky práce s budovaním DCEU, nezabúda myslieť ani na svoje ďalšie projekty.

Režisér Zack Snyder, ktorý má za sebou také snímky, akými sú napríklad Dawn of the Dead, 300 či Watchmen, patrí bezpochyby k najvyťaženejším tvorcom súčasnosti. Jeho komiksovka z roku 2013, Man of Steel, sa síce postarala o rozdelenie publika na dva tábory, zároveň však poslúžila ako základný kameň pre očakávaný a rozšírený filmový svet, známy pod pojmom DCEU (DC Extended Universe). Ten sa totiž už onedlho zväčší, a to nielen po príchode Batman v Superman: Dawn of Justice, ale aj vďaka tímovkám The Justice League Part One a Justice League Part Two, ktoré opäť režijne zastreší sám Snyder (kompletné plány DCEU do roku 2020 nájdete tu).

George Washington, prechádzajúci rieku Delaware na ceste do bitky o Trenton

Zack Snyder chce natočiť film o Georgeovi Washingtonovi v štýle 300!

Venujme sa však tomu podstatnému. Snyder v jednom nedávnom rozhovore prezradil, že má v pláne natočiť film o známom Georgeovi Washingtonovi, pričom by mal byť spracovaný v štýle jeho staršej a už vyššie zmienenej snímky, 300. Ako nápad to znie skutočne lákavo, no pretransformovať túto myšlienku na strieborné plátno tak, aby nesmrdela vykrádaním vlastnej tvorby, zaberie určite nemalú dávku snahy. Zack si do roku 2019 veľa voľna neužije, takže je zatiaľ budúcnosť celého projektu iba vo hviezdach. Ak by sa ale výroba tejto záležitosti naozaj spustila, boli by sme, samozrejme, veľmi radi. Ako sa pozdáva nápad vám?

Domov
Zdieľať
Diskusia