Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. marca 2016, 15:00
Čas čítania 0:00
Jakub Hvozdovič

Nicolas Cage a Elijah Wood si spoločne zahrajú skorumpovaných fízlov v komediálnej dráme The Trust

FILMY A SERIÁLY NICOLAS CAGE
Uložiť Uložené

A trailer vyzerá na naše prekvapenie celkom dobre.

Saban Films nedávno vypustilo do sveta trailer na svoj pripravovaný krimi thriller s názvom The Trust a my musíme povedať, že vyzerá naozaj fajn. Tvorcovia, samozrejme, vsádzajú všetko na hlavné obsadenie, ktoré tvorí Nicolas Cage a Elijah Wood, no okrem nich sa pľace objavili aj Steven Williams (L.A. Heat), speváčka Sky Ferreira (The Green Inferno) či Kevin Weisman (Alias). Réžiu zabezpečujú nováčikovia Alex a Benjamim Brewerovci a druhý menovaný napísal aj scenár spolu s ďalším zelenáčom Adamom Hirschom. Premisa v každom prípade nie je svetoborná. Pozrieme sa na dvoch znudených policajtov vykonávajúcich kancelársku prácu, ktorí si popri každodenných veciach zarábajú malými podvodmi. Jedného dňa sa dozvedia o drogovom dílerovi prepustenom z basy po zaplatení obrovskej kaucie a rozhodnú sa ho navštíviť (bez odznaku). To ich dovedie k malému trezoru a dve hlavné postavy sú pripravené rozdeliť si čokoľvek, čo sa nachádza vo vnútri. V sejfe však nie je to, čo predpokladali a na krok vzad je už príliš neskoro.

Odporúčané
Nicolas Cage hrá samého seba v uletenom filme Unbearable Weight of Massive Talent (Recenzia) Nicolas Cage hrá samého seba v uletenom filme Unbearable Weight of Massive Talent (Recenzia) 21. júna 2022, 8:30

Musíme priznať, že niektoré scény z traileru nám dokonca vyčarili úsmev na tvári. Zdá sa teda, že to vôbec nemusí byť hrozné Bčko a môže sa z toho vykľuť jemne nadpriemerný oddychový zážitok. Nicolasovi by sme to už fakticky dopriali. Film kina minie a bude rovno vypustený na DIRECTV 14. apríla.

 

Nicolas Cage a Elijah Wood si spoločne zahrajú skorumpovaných fízlov v komediálnej dráme The Trust
Domov
Zdieľať
Diskusia