Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. apríla 2016, 16:03
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Cesta Captaina Americu a Iron Mana k Civil War v oficiálnom traileri a nových TV Spotoch

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Captain America: Civil War debutuje už o mesiac. Vyšli teda nové zábery a videá z natáčania.

Len nedávno vyšiel skvelý supercut zameraný na vážnejší tón MCU, kde sme sa pozreli na históriu Iron Mana a Captaina Americu v ich filmoch a na to, ako sme sa postupne dopracovali k Civil War. Dnes vydal Marvel krátky featurette práve na túto tému a okrem toho tu máme aj pár ďalších TV Spotov s novými zábermi. Navrch ešte prikladáme video z natáčania, ktoré vám ukážu, ako to vyzerá na pľaci takéhoto veľkofilmu. 

Mimochodom, film je kompletne dokončený už dva dni, čo pred pár hodinami prezradili samotní režiséri snímky, Joe a Anthony Russo. Už 10. apríla uvidíme nové zábery, ktoré by mali stáť za to, no nevieme, či ide o final trailer (respektíve predposledný trailer, ešte ich pár príde), alebo pôjde o zaujímavý klip. Po nových záberoch si pre vás pripravíme aj tematický článok zameriavajúci sa na prepojenie seriálového a filmového MCU. Môže byť?

Cesta Captaina Americu a Iron Mana k Civil War v oficiálnom traileri a nových TV Spotoch
Zdroj: Disney/Marvel
Domov
Zdieľať
Diskusia